Rolo rešetke i mreže

Cena rolo rešetke i mreže

već od 75-80€/m2

Rolo rešetke i mreže

cena 75-80€/m2

Rolo rešetke i mreže Beograd

Rolo rešetke i mreže služe za zaštitu vaših lokala a pritom pružaju vidljivost izloga.Rolo rešetka ili rolo mreža kako je mnogi danas nazivaju uglavnom se koristi kao bezbednosna rešetka na lokalima, prodavnicama, stambenim ili poslovnim objektima.  Rolo čelična rešetka se izrađuje od cevi debljine 14mm tačnije od lima debljine 0,8mm koje se savija  u cev.

 Rolo rešetke su sa strane ojačane čeličnim L profilom debljine 1mm i dimenzijom  30mmx30mmx3mm čime se smanjuje mogućnost obijanja samog lokala tj objekta.
 Sama rešetka tj čelična mreža može imati veće ili manje otovre. Veći otvori su dimenzije 12cm X 10cm dok su manji otvori 5cm X 5cm.
 
Našim klijentima savetujemo da ugrade i sigurnosnu sef bravu koju je nemoguće obiti.
Sve rolo rešetke je moguće izraditi u boji po vašoj želji. Cena rolo rešetaka zavisi od dimenzije samih rolo rešetaka kao i od dodatnih zahteva u vidu ugradnje sistema daljinskog upravljanja.
 
Čelične rolo rešetke se izrađuju po sistemu ručnog podizanja, ali postoji mogućnost ugradnje i elektro motora što doprinosi automatizovanom sistemu spuštanja i podizanja same rešetke na daljinski tj taster prekidač.
Pored čeličnih rolo rešetki (mreže)  Rolo star izrađujeje i aluminijumske rolo rešetke tj vrata, čelična rolo garažna vrata kao i automatizovana garažna vrata.

O NAMA

Posle dugogodišnjeg iskustva izrade i ugradnje rolo vrata i bravarskih radova dajemo garanciju na naše proizvode.

KONTAKT INFORMACIJE

Copyright 2021 Rolo Star – Beograd
Scroll Up