Aluminijumska rolo vrata

Aluminijumska rolo garazna vrata

cena već od 65-70€/m2

Aluminiumska rolo vrata

cena 65-70€/m2

Aluminijumska rolo garažna vrata se proizvode od aluminijuma i punjene su poliretanom i pruzaju toplotnu i zvučnu izolaciju.

Rolo aluminijumska vrta izrađujemo od aluminijumskih lamela širine 77mm koje su punjene poliuretanom. Rolo aluminijumska vrata se uglavnom koriste kao garažna vrata bez obzira na oblik otvora na samom objektau aluminijumska rolo vrata imaju svoju kutiju u koju se namotavaju po sistemu roletni. Ova vrsta garažnih vrata omogućavaju vam sistem zaštite kao i sistem termo izolacije.
 
Mehaizam koji ugradjujemo može biti po principu kurble i elektromotora.
Elektro motor se može pokrenuti po principu prekidača ili po principu daljinskog upravljača tako da omogućavaju podizanje i spuštanje rolo aluminijumskih vrata na brz i efikasan način. U slučaju nestanka struje moguće je otvoriti vrata kurblom.
 
Ovakav vid garažnih rolo vrata su laka za upravljanje i možemo slobodno reći tiha jer ispuna kojom su napunjena ne izaziva veliku buku prilikom skalpanja tj rolanja.
Ukoliko želite kutiju od garažnih aluminijumskih rolo vrat amožemo postaviti unutar objekta ali I spolja sve u zavisnosti od vaših esteckih želja,
 
Standardne boje aluminijumskih rolo vrata su siva, bela i braon

 Cena aluminijumskih garažnih vrata zavisi od

  • Dimenzije samih rolo vrata
  • Da li se ugrađuje elektromotor ili kurbla
  • Da li je otvaranje na taster ili daljinsko
  • Kao i od cene montaže i daljine samog objekta gde se vrši montaža.

O NAMA

Posle dugogodišnjeg iskustva izrade i ugradnje rolo vrata i bravarskih radova dajemo garanciju na naše proizvode.

KONTAKT INFORMACIJE

Copyright 2021 Rolo Star – Beograd
Scroll Up